Usluge

Unikatno izrađeni proizvodi za moderno i efikasno poslovanje

Zašto raditi s nama?

Zato što želite individualni i profesionalan pristup, dostupnost usluge na zahtjev i maksimalno efikasno poslovanje

Web stranice i aplikacije

Responzivni web dizajn

Mislite da Vam ne treba responzivna internetska stranica? Pametni telefoni gotovo su u potpunosti preuzeli pretraživanje interneta. Učinite Vašu stranicu maksimalno dostupnom i preglednom u svakome trenutku, na svakome mjestu i iz pokreta.

Izrada web stranice

Nudimo Vam pravi omjer vizualne atraktivnosti, pristupačnosti korisniku i tražilicama kao i jednostavnost dodavanja sadržaja uz potpuno unikatan dizajn koji će Vas predstaviti u pravome svjetlu.

Redizajn internetskih stranica

Vaša stranica još uvijek nudi sve potrebne informacije o Vašoj tvrtki, no već je odavno prestala privlačiti nove korisnike te Vas je konkorencija prestigla samo na temelju prvoga dojma kojim se prezentira. Modernizirat ćemo i prilagoditi Vašu stranicu potrebama tržišta kako biste dospjeli na vrh.  

Internetska trgovina – Web shop

Internetska trgovina postaje jedno od najvećih svjetskih tržista. Nemojte propustiti Vašu priliku. Izborite se za Vaše mjesto na internetskom tržištu.

Web aplikacije

Internetske aplikacije su efikasna programska rješenja kojima se pristupa putem internetskog preglednika. Modernizirajte Vaše poslovanje te uštedite vrijeme i novac.

SEO

SEO optimizacijom ključnih riječi poboljšavamo poziciju Vaših internetskih stranica na tražilicama. Cilj je da se Vaša internetska stranica što ranije prikaže na rezultatima pretraživanja te privuče što veći broj korisnika.

Skip to content