Mi smo tim web programera sa sjedištem u Vukovaru

Stvaramo digitalne proizvode za moderno poslovanje

O nama

Tržište internetskih aplikacija i potreba za razvojem novih danas raste brzinom koju ponuda ne može pratiti. Mnogo je otvorenog tržišnog prostora koje samo čeka biti osvojeno najnovijim inovacijama koje modernome čovjeku olakšavaju snalaženje u ubrzanom vremenu tehnološkog napretka te rješavanja kompliciranih zadataka jednostavnim, preglednim i efektnim metodama koje internetske aplikacije nude. Čovjek nikada nije bio zaposleniji i nikada nije toliko težio za ispunjenim slobodnim vremenom koje će ga osloboditi nakupljenog stresa nego li je to danas. U potrazi za ostvarenjem toga cilja, čovjek se okreće virtualnim rješenjima. Uvidjevši ove činjenice modernog društva u kojemu živimo kao i trajne potrebe poboljšanja i napretka odlučili smo svojim znanjima i sposobnostima pomoći našim klijentima na putu ostvarenja njihova punog potencijala.

Naša tvrtka spoj je specifičnih znanja i poduzetnosti kojima smo odlučili pronaći i održati svoje mjesto u rastućem tržištu initernetskih stranica i trgovina. Imamo dovoljno ideja i motivacije našim virtualnim inovacijama ponuditi rješenja koja će ubrzati poslovne procese naših klijenata te im ostaviti dovoljno željenog vremena kako za razvijanje vlastitih inovacija u njihovim područjima djelovanja tako i za vrijeme koje će provesti uživajući u plodovima svoga rada. Osim toga, svrha je i cilj dizajna naših internetskih stranica naše klijente učiniti prepoznatljivima na tržištu i u području njihova djelovanja te ih učiniti što dostupnijima njihovim klijentima.

Naša osnovna djelatnost podrazumijeva dizajn, izradu i održavanje internetskih trgovina i stranica, no naš pristup ovoj djelatnosti drastično je drugačiji nego li onaj većine konkurentskih tvrtki zato što naše proizvode razvijamo kroz individualan pristup klijentu. Konkurentske tvrtke u ovome području često koriste predloške na temelju kojih različitim klijentima nude gotovo iste proizvode. Za razliku od toga, mi smo odabrali pristup koji svakome klijentu nudi unikatan dizajn i izradu svake internetske stranice i aplikacije neophodne za poslovanje naših klijenata. Ovakav nas pristup izdvaja na tržištu te osigurava zadovoljstvo i vjernost naših klijenata koji koriste proizvode detaljno izrađene po vlastitoj i pojedinačnoj potrebi. U postizanju ovoga cilja koristimo se najnovijim tehnologijama te nudimo dostupnost klijentu na zahtjev.

Darko Raguž
Skip to content